Ontspannen Wandelen App

Status: In Ontwikkeling

Met de unieke app van Ontspannen Wandelen kan jij van iedere wandeling een écht ontspannen wandeling maken.

Zodra ik ga wandelen, komen mijn gedachten ook in beweging. Alles waar ik anders geen tijd voor heb komt naar boven en de gedachtes tuimelen over elkaar heen om in mijn aandachtsveld te komen. Hierdoor lukte het me niet om écht te ontspannen tijdens de wandeling.

Totdat ik tijdens een wandeling opeens “uit” mijn gedachten werd getrokken en ik me heel erg bewust werd van waar ik was, hoe de zon voelde en welke geluiden ik hoorde. Ik voelde me ter plekke ontspannen. Een zucht, mijn schouders zakten en er kwam een glimlach om mijn mond.

Wat was dat fijn! Dat wilde ik vaker mee maken!

Maar dat bleek lastig; wanneer je zo in gedachten verzonken bent is het moeilijk om jezelf hieruit te halen.

Wandelen is inspanning voor je lijf en ontspanning voor je hoofd.

Daarom heb ik de Ontspannen Wandelen App ontwikkelt. Deze wandelapp is speciaal ontworpen om jou tijdens je wandeling uit je gedachten te halen zodat jij écht kan genieten van de omgeving waar je bent. Zodat ook voor jou een wandeling ontspanning voor je hoofd is.

Omdat ik wil dat iedereen van een ontspannen wandeling kan genieten is de basis-app gratis te gebruiken. Wil je gebruik maken van de uitgebreidere versie zodat je de app kan aanpassen aan jouw voorkeuren, dan kan dat door middel van een abonnement die je kan aanschaffen in de app.

In eerste instantie wordt de app alleen beschikbaar in de Google Playstore (Android), maar de bedoeling is om deze ook voor Apple/IOS beschikbaar te maken.

Heb je nog verdere vragen over de app, kijk dan bij de veelgestelde vragen. En anders kan je altijd contact met me opnemen.

Wil jij weten wanneer de app beschikbaar is? Vul dan hier je gegevens in en dan hou ik je op de hoogte

    Winkelwagen